Třetí vlna registrací a další slevy

Začíná třetí registrační vlna a tím i poslední šance se nejen na larp dostat, ale letos výjimečně i podpořit jeho existenci a vyváženost tím, že se zaregistruješ do jedné z frakcí. Tvou posilu potřebují jak Modré přilby, tak i Nový věk, ale i rodina Rothschildů. A i proto, stejně jako první dvě registrační vlny tak i u té třetí ponecháváme cenovku za registraci klasické herní postavy na 1900 Kč.

Potřebujeme však i získat hráče pro velmi klíčové a především zajímavé atmosférické postavy. Joakim, vůdce frakce Sogende, který má nelehký úkol, stojí za ním však obrovský potenciál. Bob, člen frakce Sogende, který svým uměním zprostředkovává chod farmy a je nepostradatelným členem frakce. Inkvizitor, vyšetřovatel vyslaný ortodoxní Osvětou, zjistit stav Osvěty v osadě Leskovec a přinést podrobnou zprávu.

POZOR, u atmosférických postav jsme snížili cenovku na polovinu, tedy na 825 Kč. To už stojí za uváženou ne? Pokud máš otázky k atmosférickým postavám nebo klasickým herním rolím, informace najdeš na webových stránkách a nebo nám napiš rádi ti pomůžeme při rozhodování.

Přejít nahoru