Bereme to vážně

Zpětnou vazbu a zlepšování bereme vážně. Co je teda letos jinak? Kromě samozřejmě nového příběhu, který navazuje na události druhého ročníku a rozšiřuje je o časový skok, tak tady pochopitelně máme upravené či nové herní mechaniky, ale třeba i nová herní frakce Sogende. Velkou novinkou je samozřejmě obchodní stanice Mošnov a možnost opustit osadu. Což přináší nejen nové možnosti, ale především možnosti, které osada nemohla dosud logicky nabídnout.

No a co se týče změn, o které jste si říkali svými poznámkami a celkově zpětnou vazbou, které si vážíme. Protože jen díky ní dokážeme hru upravit, tak aby byla co možná nejblíže hráčům samotným a nejen vlhkým snem orgů.

Aktualizace postav. Všechny postavy, které letos vstupují do hry obdrželi aktualizaci, popisu, motivací či cílů. Čerpáme nejen z poznámek, ale i z deníků nebo z postupu uložení herních postav, i na základě vývoje děje. Změny jsou opravdu rozličné. U někoho došlo k vylepšení celé postavy, u jiného zase došlo k specifikaci nebo rozšíření motivací. Některé dostaly do vínku i dilemata k řešení. Zkráceně, rozhodně došlo k posunu u vývoje postav a věříme, že změny oceníte. Opravdu jsme se snažili a šli jsme na to s citem.

Zaměřili jsme se také i herní obsah, tedy různé herní úkoly, výzvy nebo události. Zohlednili jsme i fakt, aby nedocházelo ke konfliktům velkých herních událostí. Pokerový turnaj se tak už nebude muset hrát na xkrát atp. Stejně jako loni budou mít herní frakce a skupiny své vlastní herní úkoly a cíle, které se mohou i vzájemně prolínat. Stejně tak samozřejmě pamatujeme i na jednotlivce nebo jiné drobné organické skupinky. Herních úkolů, možností a událostí, je nyní ve hře víc než kdy předtím. A jsou zde úkoly, logické, detektivní, akční, diplomatické i kecací, ale i ty klasické. Jsou zde i události pro široké spektrum hráčů, které zabaví i větší skupiny.

Tak pokud si s registrací váhal tak snad už máš teď víc jasno.

Registrace
Přejít nahoru