Limit nenaplněn a jak to bude dál

Tak a je to, dnešní půlnocí je konec druhé registrační vlny!! Limit nesplněn a máme pouze 63 registrovaných hráčů z požadovaného minima 70 hráčů. Tento limit má dvojí opodstatnění jak po stránce hratelnosti tak i finanční, tedy rozpočtu akce. Jsme zklamaní stejně jako vy, že se limit nepodařilo naplnit, byť předchozí ročníky to nebyl absolutně žádný problém. I přesto, že jsme měli příslib od mnoha hráčů, že se zaregistrují a na akci pojedou a podpoří jí tak a vlastně zachrání. Nestalo se.

Mnozí z vás tak očekávali to nejhorší při pohledu na počet registrovaných hráčů a možná i slzu zatlačili. Víme, že mnozí z vás se snažili i nahnat nějakou tu bezbranou holotu z vašeho okolí, aby se stála součástí utrpení a bídy jménem Asteroid, ale bohužel nebylo jich dost. Ano máme před sebou ještě třetí registrační vlnu, ta však vždy byla pouze doplňková a druhá nám měla poskytnout právě tu jistotu, že akce budeme schopni zajistit a uskutečnit.

No už vás dlouho nebudeme napínat, trochu jsme si s vámi teď hráli a samozřejmě nehodlali jsme situaci podcenit a nechat to náhodě. Zapracovali na úpravě rozpočtu seškrtali jsme to víc jak Jiřinka slevy a projde to s odřenýma ušima. Takže lidičky jedeme dál LARP bude, ale i přesto stále potřebujeme hráče, to na stavu nic nemění stále je extrémně málo členů Modrých přileb, Nového věku a rodiny Rothschildů. Stejně tak potřebujeme i zbývající tři atmosférické postavy.

Takže třetí ročník post-apokalyptického larpu Asteroid s podtitulem Svět tam venku, bude podle plánu.

PS: Někteří si kladou otázky, jestli díky škrtům nebude LARP slabší. To se nemusíte obávat škrtali jsme pouze ty položky, které neovlivní kvalitu akce, tak jak jí znáte z předchozích let. Navíc menší množství hráčů umožnilo i zrušit některé položky navíc, které měly být právě pro komfort vyššího počtu hráčů atd. Vše co ve hře po stránce obsahu má být a už jsme uveřejnili, ve hře také bude.

Přejít nahoru