Osvětánoce jsou tady

Veselé Osvětánoce vám všem, přeživším z osady Leskovec. Stejně tak jako každý rok máme pro vás zlobivé a špinavé kolohnáty a poběhlice dárek. Kromě spuštění předregistrací, pro ty kteří byli na prvním ročníku tu máme ještě něco. Jen ještě k předregistracím, doufám, že už jste se registrovali všichni a pokud ne tak makejte čas máte jen do 31.12.2022. Poté se předregistrace uzavřou a spustí se po novém roce klasické registrace a někdo ti může tvé vysněné místečko z loňska vyfouknout.

Tak teď zpět k tomu dárku. Dřeli jsme, lopotili se ve stínu svých pánu až do morku kostí. Připravili jsme pro vás přeživší na příští ročník a všechny další „wiki“ verzi Asteroidu nebo spíše online uživatelské přiručky. Stránky jsou v maximální možné míře optimalizovány pro prohlížení na mobilních zařízeních, protože tyto stránky jsou určeny především hráčům přímo na larpu.

Na stránkách najdeš nejpodstatnější informace, které můžeš během hry potřebovat. Všechny tyto informace pochopitelně najdeš na několika místech v osadě přímo v tištěné podobě. Pokud máš však data a mobilní zařízení můžeš využít tohoto online průvodce.

Přečíst si zde můžeš všechny příběhy. Jak ty úvodní, společně s historií, tak i ty navazující. Případně něco z doplňujících historek o Osvětě nebo Kamenném moru. Jsou zde i příběhy doprovázející všechny ročníky larpu, u těch co již proběhly včetně shrnutí.

Věříme, že tyto webové stránky ti usnadní orientaci a rychlou reakci během hry když na něco zapomeneš nebo si potřebuješ osvěžit paměť v tom jak to jen bylo. Všichni to známe. Mobilní telefon máme dnes všichni a pokud nemáš data můžeš si webové stránky celé uložit přímo do telefonu pro offline čtení. Pro rychle načítání stránky neobsahují žádné grafické prvky ani obrázky, pouze text.

Testovací verze: http://wiki.asteroid-event.cz (nejsou zde aktuální texty, jde pouze o test)

Adresa pak zůstane stejná pouze se opraví chyby a aktualizují texty.

Přejít nahoru