Registrace jsou otevřeny

Registrace na druhý ročník post-apokalyptického larpu ASTEROID jsou právě otevřeny pro všechny zájemce. Registrace probíhají stejně jako u prvního ročníku a jsou strukturovány do tři registračních vln, které jsou časově omezeny. Data jednotlivých vlna je možné najít u registračního formuláře. Vlny jsou odstupňovány výši registračního poplatku, není tak vhodné zahálet a nechávat registraci na poslední chvíli. Cena se nemění pouze u CP a ATM postav.

Pokud od konce druhé registrační vlny nebude naplněn registrační limit, může dojít ke zrušení celé akce z důvodu nehratelnosti. Tento limit zůstává nezměněn a je i letos stanoven na 60 hráčů. Přičemž k dnešnímu dni evidujeme 33 registrovaných hráčů v rámci předregistrační akce pro účastníky prvního ročníku.

Akce bude probíhat opět v areálu bývalé raketové základny Leskovec, nedaleko Opavy v obci Březová. Samotný larp započne 14.6.2023 v 18:00, předtím však bude probíhat nechvalně známé byrokratické kolečko evidence registrovaných hráčů, kontrola kostýmů, kontrola zbraní atd. Je tedy vhodné přijet z předstihem. Pokud máte zájem přijet na akci výrazně dřív doporučujeme nás předem kontaktovat a o příjezdu se domluvíme. Je možné se tak i zúčastnit nějakých pomocných prací. Případně na celou akci přijet jako pomocník, více se dozvíte v sekci CHCI POMOCT.

Nezapomeň si i připomenou co se dělo v prvním ročníku akce a samozřejmě i úvodní příběh pro druhý ročník. Pokud jsi zcela nový hráč doporučujeme ti si přečíst i celý příběh a historii. Případně i doplňující historky o kamenném moru nebo Osvětě. V historkách i najdeš příběhy, které se váží k jednotlivým ročníkům. Aktualizaci popisu dostaly i jednotlivé postavy jak ty hlavní tak i ty vedlejší.

Pokud jsi se rozhodl pokračovat v hraní své postavy z předchozího ročníku tak se pro tebe nic nemění. Nyní však po skončení druhého ročníku bude tvůj postup postavy zaznamenán a uchován do příštího ročníku takže budeš pokračovat dál se vším co jsi dokázal, ale i s tím co jsi podělal. Pro nového hráče se nemění nic a dostanou postavy pouze s lehkou úpravou, tak aby odpovídaly postupu děje. Atmosférické postavy nebo významnější herní role dostanou trochu sofistikovanější aktualizaci svých postav. Ty obdrží po registraci a uhrazení registračního poplatku. Tak jak je tomu zvykem.

Přejít nahoru