Datum a cena třetího ročníku

Porada je úspěšně za námi a máme toho spoustu nového, zajímavého, ale co všechny bude určitě primárně teď zajímat je datum a cena příštího, již třetího ročníku. Takže do kalendáře zapsat datum: 26.-29.6.2024

Zase začneme v 18h a předtím bude probíhat byrokratické kolečko. Po akci samozřejmě zase afterpárty ať máte šanci se odreagovat, podělit se o zážitky a napcat pupky. Samozřejmě bude opět i předregistrace už letos v prosinci pro účastníky prvního a druhého ročníku. Pro ostatní až od prvního ledna.

U výše cen registrací jsme museli zohlednit aktuální situaci, ale mysleli jsme i na hru samotnou, takže jídlo a pití je samozřejmost (žádný tuňák z prvního ročníku). Více nových a lepší rekvizity je očekávaný základ. Zlepší se i zázemí, například v podobě dalšího dostupného záchodu a více úžitkové vody nebo lepší řešení odpadu či vizuální podoby jednotlivých lokací ve hře.

První vlna 1900 Kč
Druhá vlna 2100 Kč
Třetí vlna 2300 Kč

CP role 600 Kč
ATM role 1650 Kč

Dále jsme připravili nové a zajímavé atmosférické postavy, zapadající do příběhu a rozšiřující hratelnost pro všechny. Konečně se dočkáte více larpových zbraní ve hře a nebo možnosti chodit ven z osady za dobrodružstvím. A to nemáme na mysli jen již zmíněnou obchodní stanici Mošnov. Postupně budeme uveřejňovat další a další novinky ohledně nového obsahu hry a herních mechanik.

Jo a podtitul třetího ročníku zní SVĚT TAM VENKU

Přejít nahoru