Mapa osady, svět tam venku

Třetí ročník postapo larpu ASTEROID – Svět tam venku. Víme už cenu, datum i podtitul no a teď jsou na řadě novinky. Začneme tématicky, velkou novinkou bude možnost chodit ven z osady. O obchodní stanici Mošnov, kterou založila Baronka s lidmi z Cyrilu už víte. Ta vám během hry bude k dispozici dvakrát denně ve dvou časově omezených oknech. Ale taky se budete moct pohybovat i mimo samotnou osadu a zažít nějaké to dobrodružství, ale zároveň se vystavit riziku.

Samozřejmě v rámci dostupného herního prostoru jsme museli zavést pár změn. Však se podívejte sami, mapa osady a okolí je opět k dispozici.

V souvislostí s tím byla i přepracována sekce vnější svět, která obsahuje i mapu světa, ale hlavně popisy jednotlivých známých lokalit a informací, které už víme o světě tam venku.

Postupně tak dáváme na webu k nahlédnutí celý svět a příběh světa Asteroidu a mohli jste tak vše vnímat jako jeden velký celek. Brzo se dočkáte dalších novinek, které vás čekají a to i včetně příběhu popisující události mezi druhým a třetím ročníkem, kde jak už mnozí vědí bude roční skok.

Přejít nahoru