LARP zbraně povoleny

Zbraně bez správné údržby jdou do míst kam slunce nesvítí. Zásoby i dodávky munice se tenčí a výroba vlastní stojí za houby. Začínají přicházet na řadu chladné zbraně a zbraně našich lovců. Čím dál tím víc jde v rukou osadníků vidět sekera, mačeta nebo ocelová trubka. Když jdou na výpravu tak stále s pistolí u pasu, ale už si set sakra rozmyslí jestli z ní budou střílet a plýtvat drahocenné náboje ne to zkusí hrubou silou. A ve světě tam venku to není o nic lepší.

Ano dočkali jste! Do hry přichází možnost mít larpové zbraně a to nejen nůž a luk už nebudou mít jenom lovci. Teda lovci budou mít pořád ten svůj pro účely herní mechaniky lovu, ale vy s trochou štěstí si budete moct pořídit vlastní. Pochopitelně s upravenými šípy, to dá rozum. Těch ve hře budete mít tolik kolik si dovezete.

Bude dovoleno vše co spadá do herního světa a má skutečné tvary a rozměry, takže žádné dvoumetrové a 300kg vážící trpaslíčí sekery nebo kladiva. Ale mačety, sekery, baseballové pálky, hásak nebo polní lopatka. Samozřejmě vše bude podléhat pravidlům a herním mechanikám. To co si sebou přivezete musí během registrace projít kontrolou a do hry si to musíte pořídit stejně jako střelnou zbraň. Zásahový systém zůstává neměnný a je stejný jako u zbraní pro airsoft.

Máme tady tři kategorie. První z nich jsou jednoruční zbraně ty jsou do 90cm délky, pak jsou tu dvouruční a ty jsou do 120cm délky no a nakonec střelné zbraně. Do nich logicky spadají luk a kuše, v obou případech je limit síly 15kg.

Přejít nahoru