Předregistrace spuštěny

JE TO TADY, SPUSTILI JSME TO! Společně s našim partnerem ACTIONSHOP spouštíme předregistrace na třetí ročník larpu. Předregistrace jsou touto chvílí otevřeny pro všechny účastníky první nebo druhého ročníku larpů, klidně i obou. Využij výhodnou šanci získat místo nejen na larpu, ale zaregistrovat si svou postavu. Pamatuj, že loni došlo poprvé k tomu, že jsme „ukládali“ postup postav. Tedy nejenom majetek, ale i případné zásadní změny, které byly při tomto ukládání nahlášeny. Takže nebudeš začínat od nuly. Nově taky si můžeš přinést larvovou zbraň, více na webu. Máme tady i novou frakci, nové atmosférické postavy, ale taky velkou potřebu CP rolí. Na webu je jejich kompletní seznam.

Platby za předregistrace odesílejte nejdříve 1.1.2024, děkujeme za pochopení.

Tak neváhej už ani vteřinu a běž se registrovat. Možnost předregistrace běží do konce prosince, pak začínají otevřené registrace pro širokou veřejnost.

Nezapomeňte i na novinku v registracích s ohledem na bonusový herní úkol, který jsme zmiňovali tady https://asteroid-event.cz/2023/10/10/bonusova-moznost-u-registrace/

PS: Co říkáte zkusíme na třetím ročníku pokořit pomyslnou hranici 100 hráčů? Samozřejmě není to nutné a na druhém ročníku k tomu chybělo jen kousek. Ale byl by to hezký milník.

Přejít nahoru