Registrace pro třetí ročník spuštěny

Registrace na třetí ročník post-apokalyptického larpu ASTEROID jsou právě otevřeny pro všechny zájemce. Registrace probíhají stejně jako u předchozích ročníků a jsou strukturovány do tři registračních vln, které jsou časově omezeny. Data jednotlivých vlna je možné najít u registračního formuláře. Vlny jsou odstupňovány výši registračního poplatku, není tak vhodné zahálet a nechávat registraci na poslední chvíli. Cena se nemění pouze u CP a ATMOSFÉRICKÝCH postav.

Pokud od konce druhé registrační vlny nebude naplněn registrační limit, může dojít ke zrušení celé akce z důvodu nehratelnosti. Tento limit zůstává nezměněn a je i letos stanoven na 60 hráčů. Přičemž k dnešnímu dni evidujeme 28 registrovaných hráčů v rámci předregistrační akce pro účastníky předchozích ročníků.

Akce bude probíhat opět v areálu bývalé raketové základny Leskovec, nedaleko Opavy v obci Březová. Samotný larp započne 26.6.2024 v 18:00, předtím však bude probíhat nechvalně známé byrokratické kolečko evidence registrovaných hráčů, kontrola kostýmů, kontrola zbraní atd. Je tedy vhodné přijet s předstihem. Pokud máte zájem přijet na akci výrazně dřív doporučujeme nás předem kontaktovat a o příjezdu se domluvíme. Je možné se tak i zúčastnit nějakých pomocných prací. Případně na celou akci přijet jako pomocník, více se dozvíte v sekci CHCI POMOCT.

Nezapomeň si i připomenou co se dělo předchozí ročníky a samozřejmě i úvodní příběh pro třetí ročník. Pokud jsi zcela nový hráč doporučujeme ti si přečíst i celý příběh a historii. Případně i doplňující historky o kamenném moru nebo Osvětě. V historkách i najdeš příběhy, které se váží k jednotlivým ročníkům. Aktualizaci popisu dostaly i jednotlivé postavy jak ty hlavní tak i ty vedlejší.

Pokud jsi se rozhodl pokračovat v hraní své postavy z předchozího ročníku tak tentokrát nezačínáš od nuly a bereme v potaz uložený stav tvé postavy z druhého ročníku. V opačném případě bude startovací pozice vygenerována během byrokratického kolečka. Seznam veškerých klasických rolí najdete na webu na jednom místě. Některé postavy stále ještě probíhají revizí, aby co nejlépe odpovídali jejich vývoji a vývoji děje.

Třetí ročník bude velmi jedinečný a doporučujeme se podívat na všechny zatím uveřejněné změny k třetímu ročníku. Před samotnou akci uveřejníme i článek shrnující vše podstatné.

Přejít nahoru