KAI, nové vedení baru

KAI je nový majitel a provozovatel ČERCHILL’s baru. Bar mu svěřila samotná Taya jako jedinému člověku, kterému důvěřovala natolik, že bar udrží v chodu i s jeho pověstí. Kai byl hlavním dodavatelem zásob pro bar, když mu ještě šéfovala Taya. Přijížděl vždy v noci a tak často zůstal nezpozorován a nebo si jej nikdo nepamatuje, o to víc bylo jeho převzetí baru šokem pro osadu.

Kai je tělem i duší obchodník a kšeftař, přesto se mu vedení baru začíná dostávat pod kůži je to méně stresující práce, i když adrenalin z kšeftů mu občas ještě chybí. Klidnější život, je ale taky fajn. Má však trochu odlišný přístup k vedení a přístupu k hostům. Navíc si najal výpomoc, takového podivína jménem ORIN, ale jak se říká svůj k svému. Kaie není lehké rozmluvit, ale pokud se vám to povede vždycky to stojí za to a když máte jooo sakra štěstí, někdy z toho kouká i slušně placená prácička. Kai moc dobře ví jak ocenit dobře odvedenou práci a na kšefty on má čuch.

Jediné na co si dát pozor je jeho zvláštní smysl pro humor, ano Kai dělá humor. A taky na to, že i když jde o ostříleného kšeftaře a houževnatého chlapa, pořád má morálku a cit pro spravedlnost. Podvodníky a násilníky z duše nenávidí.

Pokud jsi po změně vedení ještě bar nenavštívil, tak to honem naprav stojí to za to.

Přejít nahoru