Už máme náhradu do baru

⚠️‼️ Aktualizace: Nového barmana již máme tato role je obsazena, děkujeme za zájem😈 Pana hostinského jménem KAI, brzy představíme.

To co loňské léto vypadalo jako románek, kterých je v osadě víc než dost. Přeci jen sex je zábava chudých, přerostlo v něco víc. Naše barmanka TAYA si vzala našeho hrobníka a přes zimu s ním otěhotněla. No a přiznejme si kdo by chtěl s takových břichem lítat po baru a obsluhovat bandu nevděčných násosků 🤔

TAYA se tak rozhodla opustit svůj milovaný bar Čerchill’s PUB a odejít hledat štěstí, ale hlavně bezpečí někde jinde. Situace v osadě Leskovec začíná být žalostná a to není ideální místo kde vychovávat dítě. Předala tak otěže vedení baru člověku, kterému věřila, že bar bude v dobrých rukou. Jmenuje se KAI a odteď povede Čerchill’s PUB. 🍻

⚠️ HLEDÁME ženu či muže do role KAI, tedy člověka, který nově povede postapo hospodu. Vyžadujeme velkou míru zodpovědnosti a vytvrvalosti, jedná se o nelehkou herní roli kdy je potřeba nejen hrát, ale i se starat o chod celého baru. Veškeré zboží a suroviny pro chod baru dodáme včetně zázemí. Je vhodné, aby zájemce byl schopen i improvizovat na poli individuálních herních úkolů a dokázal tak vytvořit hráčům i příležitostnou zábavu a interakci. Veškeré doplňující informace a náležitosti dodáme v soukromém rozhovoru.

‼️ PS: Tato role je pochopitelně bezplatná a zájemce má vstup do hry zcela zdarma. Je to podmíněno zodpovědností, kterou vůči hře dotyčný má.

Zájemci nám pište na náš e-mail nebo na FB profil larpu.

Přejít nahoru