Granáty ve hře

Letos se ještě nedočkáte rozsáhlejšího arzenálu larpových zbraní, ale díky našemu sponzorovi a partnerovi ACTIONSHOP se ve hře objeví několik kusů granátů. Jde o věrné a především funkční repliky skutečných granátů plněných kuličkami od značky TAGinn Baltic. Proč právě tyto granáty? Mají dvojitou pojistku, trhací a dlaňovou, což zvyšuje jejich bezpečnost při použití. Navíc výrobce má dlouholeté zkušenosti a garantuje jejich bezpečnost používání v několika směrech. Nejsou schopné podpálit okolní porost a výrobce rovněž uvádí, že nezpůsobí žádné fyzické poranění při použití rukavic, pokud by došlo k výbuchu v ruce. To však nedoporučujeme v žádném případě zkoušet! Stejně tak nevznikají po výbuchu střepiny. Doba prodlevy je 3,5s a rádius až 10m.

Ve hře se jich bude nacházet několik a bude je moct získat prakticky kdokoliv. Pochopitelně je nebude vůbec snadné získat a jejich použití bude mít herní následky. Takže můžete získat jedinečnou strategickou výhodu, ale za jakou cenu. Jejich použití bude mít také svá pravidla, přes veškerou bezpečnost chceme předejít i jak se říká té „lidské blbosti“. Bezpečí hráčů je na prvním místě. Před hrou proběhne i instruktáž v rámci čtení pravidel a ukázky herních mechanik. Tak snad bude pro vás tento prvek dostatečně zajímavý. Do hry si nenoste žádný vlastní, poznáme to!

A proč vůbec granáty? Mohou být ideálním nástrojem pro řadu letošních herních mechanik, dějových linek či osobních motivací jedinců.

Děkujeme ACTIONSHOP za podporu.

https://www.actionshop.cz

PS: Jejich použití a bezpečnost je již delší dobu ověřována a potvrzována při mnoha airsoftových hrách. Víc bych se bál Osvěty lidičky.

Přejít nahoru