Druhá vlna registrací

Netrvalo to dlouho a máme tady už druhou vlnu registrací, která začíná dnešním dnem a končí 28.dubna (včetně). V rámci této registrační vlny se zvedá výše registračního poplatku viz. uvedené ceník u registrací. Tak na to bacha jasný. Pro atmosférické postavy nebo CP role zůstává cenovka stejná. Takže šup, šup registrovat se pokud jste to nestihli v rámci první vlny nebo z nějakých důvodů jste registraci nechali propadnout. Výběr klasických herních rolí je stále obsáhlý. Červeně označené role jsou již zabrány.

V rámci druhé registrační vlny jsou pozastaveny až do odvolání registrace za herní frakci Společnost a to z důvodů jejího vysokého počtu. Hra by tak byla nejen nevyvážena, ale pro určitou část zbytečně lehká pro jiné zase zbytečně těžká. Dokud se dostatečně nenaplní stavy frakcí Nový věk a Modré přilby, nebude možnost registrovat se za Společnost zpřístupněna. Pokud by chtěl někdo ke zmíněným frakcím přejít dobrovolně a je již registrován, stačí nás kontaktovat.

organizační tým

Stále je k dispozici i několik velmi zajímavých a pro hru podstatných atmosférických rolí, ale taky pořád máme volné kapacity u CP hráčů, kde to bude letos taky zajímavé po stránce náplně a samotných rolí.

Přejít nahoru