Více písku pro sandbox

Příběhově i herně jsme vám otevřeli brány osady a máte možnost v třetím ročníku vyrazit do světa. To jsme tu říkali minule. Dnes tady máme, ale něco úzce souvisejícího. Otevíráme zase o něco víc hratelnost vstříc sandboxu, kterým Asteroid je. Většina frakcí a skupin je již dnes pod vedením samotných hráčů nikoliv ORGů, za což si vlastně můžete sami. Což je za nás skvělé, že hru v tomto směru přebíráte, ale to jsem odbočil.

V třetím ročníku vás už nebudou čekat scénářové a příběhové události naplánované z rukou ORGů. Vše bude záležet již pouze na bídné verbeži, holotě a plebsu. Tedy na hráčích a jejich rozhodnutích a činech. To jak naložíte s osadou a jaký osud naplánujete jejím obyvatelům máte ve vlastních rukou. Do stavu a rozpoložení osady vás příští týden uvede příběh doprovázející úvod třetího ročníku a na začátku hry startovní událost. Pak je to jen na vás, děj se vůle Osvěty.

Nemusíte se však obávat, že teď je veškerá zábava jen na vašich bedrech. Herní obsahu máme stále dost od herních úkolů ve formě jednohubek, až po ty obsáhlejší nebo vhodnější pro vícečlennou skupinu dobrodruhů až po různé události, na které můžete narazit nebo si vyhledají ony vás. Stále zde budou hlavní, vedlejší ale i atmosférické postavy a tentokrát i banda CP hráčů, kteří obsah hry o to víc rozšíří a obohatí.

Tak co troufáte si na to utvářet dějiny osady po svém? Budete mít k tomu odvahu, sílu nebo třeba peníze, aby se vaše jméno nesmazatelně zapsalo do historie osady? Postaví vám trůn, sochu a nebo šibenici? ASTEROID – Svět tam venku, se už na vás těší.

Přejít nahoru