Debrief schůze třetího ročníku

Minulý týden proběhla organizační schůze. Debrief pro letošní, již třetí ročník larpu. Bylo toho dost co bylo potřeba probrat. Od průběhu larpu samotného, přes zpětné vazby hráčů, až po budoucnost larpu jako takového. Již na začátku akce jsme informovali o tom, že po letošním ročníku bude následovat pauza. Potřebujeme si odpočinout, nabrat sílu a hlavně získat čas pro nové nápady.

Ohlasy ze stran hráčů jsou pozitivní a moc nás těší, že jsme konečně trefili ten správný směr kudy larp směřovat a teď už zbývá jen vylepšovat. Je skvělé, že letos i samotná schůze byla vyloženě pozitivní a došli jsme k mnoha rozhodnutím a závěrům, které určitě uvítáte. Při rozhodování jsme dali nejen na své zkušenosti a postřehy, ale také na zpětnou vazbu od vás hráčů, protože bez vás by to jednoduše nebylo ono.

Do konce roku tak můžete očekávat několik jistě zajímavých a vítaných oznámení. O co však půjde, si budete muset ještě počkat, ale bude to stát za to.

PS: A pokud si myslíte, že takové tajnosti děláme jen kvůli čtvrtému ročníku a chceme vás utáhnout na vařenou nudli, tak odpověď zní NE.

Přejít nahoru