Načítání postav

Poslední rok byl vskutku náročný a tuhá zima to jen zhoršila. Rozšiřující se mutace Kamenného moru díky krysám se rozrůstá a produkce vakcíny je náročná. To všechno se vrývá hluboko do všech obyvatel osady Leskovec. Nedostatek absolutně všeho. Jídlo, pití, ale i munice a zbraně, díky čemuž se začínají dostávat do popředí chladné zbraně.

Během byrokratického kolečka před akcí bude nově probíhat načítání uložených postav. Vytvořili jsme vskutku zajímavý systém, který bude simulovat to v jakém stavu zrovna tvoje postava přečkala minulý rok a krutou zimu (tedy hlavně osobní jmění a vlastnictví). Abychom nikomu nekřivdili, tak každý bude mít onen výsledek ve svých rukou „Alea iacta est“.

Pro ty, kteří mají novou postavu nebo jejich předchůdce neprovedl „uložení“  budeme vycházet ze statistiky a průměru. Takže nepřijdete zkrátka, ale zároveň to také nebudete mít jednoduché, jako všichni ostatní.

Všechny ostatní body byrokratického kolečka zůstávají stejné jako loni, jen s jednou obměnou. Co se týče pravidel letos se dočkáte testovacích otázek, takže pravidla řádně naučit, neznalost neomlouvá. Brzy bude uveřejněná nová verze pro letošní rok. Nebudou žádné dramatické změny, spíše zjednodušení, přehlednost a aktualizace s ohledem na novinky ve hře. V testu nepůjde o chytáky a špeky, ale ověřit si znalost především klíčových pravidel hry. Odpustíme tak od kompletního čtení celých pravidel. Na závěr vás pak jen čeká praktická ukázka některých mechanik. Pak krátká úvodní řeč a jdeme do hry.

Prosíme tak, na akci dojeďte co nejdříve, hra začíná v 18:00. Pokud přijedete 17:50 nepotěšíte ani orgy, ani hráče, kteří už budou netrpělivě vyhlížet začátek. Myslete na to, vím že třeba cesta a dopravní situaci přes celou republiku neovlivníte, ale plánujte s rezervami. Můžete dorazit i den předem a ušetřit si tak trmácení brzo ráno. A nezapomeňte, ti kdo za námi jedou poprvé. Tak hlavně navigace od Googlu vás povede šílenou cestou snažte se přijet tak jak je to na obrázku vyznačeno šipkou.

Přejít nahoru