Achievement, odznáčkový systém

Achievementy, trofeje, odznáčky, bobříci. Je fuk jak tomu budete říkat, ale půjde o novou funkcionalitu ve hře. Při splnění nějakého herního úkolu, účasti na nějaké specifické události nebo vícero opakování nějaké stejné činnosti můžete jako hráč získat „achievement“. Ten je ve formě skutečného odznáčku s připínáčkem, který bude mít na sobě graficky znázorněné to za co odznáček hráč dostal. Jeho upevněním na kostým, se tak může ostatním pochlubit jak je dobrý a mít tak vlastně i památku na třetí, případně i další ročníky larpu. Účastníci prvních dvou ročníku získali za svou věrnost v přeregistracích nášivku „čestného osadníka“, kterou se můžou pyšnit. Teď jde zde i šance pro ostatní udělat ze sebe terč, teda frajera.

Seznam ani počet dostupných achievement odznáčků nebude veřejný. Každopádně aktivity, úkoly nebo události kde je bude možné získat budou dostupné pro všechny. Počet jednotlivých typů odznáčků bude omezen. Tedy za nějaký specifický úkol, je může například získat, jen prvních pět atp. Samozřejmě může být limitována i samotná dostupnost aktivity či úkolu, tedy je bude možné splnit třeba jen v rámci druhého dne. O to víc bude jejich získání unikátní a více výjimečné než, kdyby jste se za nimi cíleně honili.

Pochopitelně, achievement odznáčky si na konci hry smíte nechat, zasloužili jste si je a je to nejenom vyznamenání, ale i památka. A další ročník budou zase jiné.

Přejít nahoru